ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали двох поляків та українця, «нашпигованих» цигарками

|

На Львівщині прикордонники відділу «Шегині» Мостиського загону затримали двох громадян Польщі. Про це повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ Адміністрації Держприкордонслужби України.

Двоє жителів сусідньої держави поверталися додому, оминаючи пункти пропуску. Проте прикордонники зупинили їх за 15 метрів від держрубежу. Чоловіки несли пакунки з 750 пачками тютюнових виробів. Наразі сигарети вилучили, а рішення про їхню відповідальність визначить суд.

Сигарети, які намагався перемістити через українсько-польський кордон у незаконний спосіб наш співвітчизник, виявили також учора у пункті пропуску «Рава-Руська». Прикордонники Львівського загону спільно з працівниками митниці знайшли їх під час додаткового огляду автомобіля «Фольксваген», яким їхав українець. Як з’ясувалося, житель Львівщини запакував сигарети в бак, дверцята, панель приладів, бампери, сидіння та під обшивку даху автомобіля. Проте чоловіку не вдалося прослизнути з прихованим куривом до Польщі. Вилучені 2450 пачок сигарет марок «L&M» та «Фест» оцінили у понад 20 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *