ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян та гостей міста запрошують на інтерактивну мандрівку площею Ринок

|

Львів’ян та гостей міста запрошують на інтерактивну мандрівку львівською площею Ринок, яка розроблена у рамках проекту «Інтерактивний Львів» Центру міської історії. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

У рамках проекту «Інтерактивний Львів» відкрито нову тему «Площа Ринок у Львові». Метою цієї теми є демонстрація особливостей львівської площі Ринок, як цілісного архітектурного комплексу, а також важливого місця соціального і культурного життя Львова.

У темі поєднані матеріали різних візуальних проектів Центру міської історії — детальні архітектурні описи кам`яниць, галерея давніх зображень площі Ринок, за якими можна простежити зміну вигляду площі протягом ХІХ-ХХ ст.; історичні карти, що фіксують стан міста на різні історичні періоди (на час існування міських фортифікацій наприкінці XVIII ст., та міста на початку т. зв. «fin de siècle»), короткий документальний фільм про пам`ятки архітектури та експонати Львівського історичного музею, розташованого у будинках на площі Ринок.

Тема буде цікавою як для знавців Львова, так і для мешканців та гостей міста.

Переглянути тему можна на сайті Центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *