ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили алею кленів імені Хоткевича

|

Вчора, 10 жовтня, у рамках святкування 80-річчя Міського Палацу культури ім. Гната Хоткевича, у Львові   відкрили  алею кленів. Вона носитиме ім’я Гната Хоткевича. Створити зелений куточок біля Палацу допоміг меценат, засновник компанії «Барком» ( ТМ «Родинна ковбаска») Олег Баран, інформує прес-служба ТзОВ «Барком».

Участь у святкуваннях до Дня народження Палацу взяло більше сотні вихованців закладу. Діти урочисто запустили в небо 80 повітряних кульок.

А керівництво Палацу разом із запрошеними гостями висадило останній клен та розрізало червону стрічку.

«Сьогодні ми маємо велике свято, нашому Палацу виповнилося 80 років. Цим днем ми розпочинаємо ряд святкувань. Зокрема, в неділю, 13 жовтня, відбудеться святковий концерт. Нині ж у нас найбільша подія – відкриття алеї кленів імені Гната Хоткевича. За неї хочемо сказати велике спасибі меценату, власнику компанії «Барком» Олегу Барану, який відгукнувся на прохання Палацу та фактично подарував  для нас цю алею»,  – розповів художній керівник Палацу культури імені Гната Хоткевича  Петро Бенюк.

Тим часом, за словами Олега Барана, до таких заходів він  долучатиметься  і надалі. “Дивлячись на ту кількість дітей, яка займається у стінах цього закладу, замислюєшся – для чого ти працюєш, для чого ти живеш. Коли бачиш дитячі усмішки, розумієш, що це головне. І треба робити все, аби цих усмішок було якомога більше”, –  наголосив засновник ТзОВ «Барком».

Довідка. На сьогодні у Палаці імені Хоткевича працює понад двадцять творчих колективів різного напрямку та вікових категорій, де займається більше тисячі учасників.  

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *