ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському відділі реєстрації вже немає значних черг – результати контролю МГО «Молодь за розвиток Львівщини»

|

Представники МГО «Молодь за розвиток Львівщини», реагуючи на звернення громадян, 10 жовтня, здійснили громадську перевірку у відділі державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції, що по вул. Липинського, 54. Про це інформує прес-служба МГО «Молодь за розвиток Львівщини».

Попередньо до МГО «Молодь за розвиток Львівщини» надійшли скарги громадян на якість роботи державних реєстраторів та великі черги у львівському відділі реєстрації.

Під час перевірки представники даного відділу пояснили, що черги були спричинені технічним збоєм роботи державного реєстру речових прав на нерухоме майно на початку жовтня. Наразі роботу реєстру відновлено, тому і проблем з чергами вже немає.

Хоча великого скупчення людей дійсно не було, проте МГО «Молодь за розвиток Львівщини» виявила відсутність регламентованої кількості працівників відділу, які одночасно здійснюють прийом заяв від громадян. Прийом мали би проводити четверо провідних спеціалістів, проте на робочому місці були присутні лише троє. Інші працівники – головні спеціалісти – здійснювали прийом через он-лайн реєстрацію в Інтернеті.

Начальник міського відділу реєстраційної служби Василь Заєць пояснив відсутність четвертого працівника тим, що його скеровано на прийом заяв від осіб, які записались через мережу Інтернет.

За його словами, це пов’язано з  тимчасовим порушенням роботи реєстрів, що спричинило значне  збільшення кількості заяв через Інтернет, які необхідно розглянути. 

Загалом під час рейду у міському відділі реєстрації не виявлено великих черг, інформаційний відділ належно надавав консультації громадянам. 

Керівник МГО “Молодь за розвиток Львівщини” Богдана Хруставчук зазначив, що організація і надалі здійснюватиме громадський контроль за належною діяльністю державних структур для того, щоб забезпечити гідне ставлення працівників державних служб до прав громадян.

У разі виявлення порушень при роботі державних структур – повідомляйте МГО «Молодь за розвиток Львівщини» за адресою www.molodza.lviv.ua у рубриці «Ваша думка важлива».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *