ОСТАННІ НОВИНИ

Ми побачили свої помилки і постараємося їх не повторювати – тренер Польщі

|

Головний тренер збірної Польщі з футболу Вальдемар Форналік заявляє, що його команда постарається не допустити тих помилок, які вона зробила в попередній грі із збірною України, що відбулася у Варшаві в березні. Тренер збірної Польщі заявляє, що його команда постарається не допустити попередніх помилок. Про це він заявив під час прес-конференції в Харкові перед грою Україна – Польща, пише УНІАН.

Зокрема Форналік зазначив: ”Попередній матч з українцями був важливий для нас. Ми проаналізували всі свої попередні матчі. Ми побачили свої помилки і постараємося їх не допускати”.

На решту питань тренер також відповідав максимально стисло. Так, щодо Маріуша Левандовські, який вже давно не грає на високому рівні і є досить віковим гравцем (34 роки), Форналік сказав: ”Маріуш у дуже гарній формі, це було однією з головних причин. Те, що він добре знає українських гравців, також вплинуло на рішення про його виклик у збірну”. Щодо особливостей гри збірної України тренер заявив: ”Ми знаємо сильні сторони України, а помилок, яких ми допустили у Варшаві, можна було б уникнути. Нам шкода, ми програли той матч, але тепер спробуємо виграти”.

Що ж до рішення допустити глядачів на гру, тренер вважає: ”Матч відбудеться з уболівальниками, отже, гратимемо з ними. Прикро, що не буде наших уболівальників, тому що вони добре підтримують команду”.

Нагадаємо, що матч відбірного циклу ЧС-2014 Україна – Польща відбудеться 11 жовтня в Харкові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *