ОСТАННІ НОВИНИ

Міліціонер, що «кришував» наркоторгівлю, отримав 7 років

|

7 років за гратами проведе міліціонер за одержання понад 130 тис грн хабарів за “кришування” наркоторгівлі.  Саме такий вирок 4 жовтня ухвалено Шевченківським районним судом міста Львова в кримінальному провадженні стосовно колишнього начальника сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Червоноградського МВ ГУ МВСУ у Львівській області, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

 Обвинуваченого судом визнано винним в тому, що він упродовж майже двох років вимагав та одержав від наркозалежних осіб хабарів на загальну суму понад 130 тис. грн. за «кришуванння» їх діяльності, пов’язаної із незаконним збутом наркотичних засобів.

Окрім цього, колишнього міліціонера засуджено за перевищення влади та службових повноважень, що супроводжувалось насильством та застосуванням зброї; зловживанні владою та службовим становищем; службовому підробленні та незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів.

Також судом до обвинуваченого застосовано покарання у виді штрафу, конфіскації майна та позбавлення права обіймати посади у правоохоронних органах. Цим же вироком його позбавлено спеціального звання.

У даному кримінальному провадженні до відповідальності притягнуто ще одного колишнього правоохоронця, який вчинив службову недбалість та зберігання без мети збуту наркотичних засобів.

Підтримання державного обвинувачення у вказаному кримінальному провадженні забезпечено працівниками управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівської області.

 Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *