ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий закликає відрубати руку за люк, через який зник хлопчик (відео)

|

Якби хоча б одного зловмисника, що знімає кришки люків, зловили та відрубали йому руку, то ніколи б такої біди не було. Про це під час сьогоднішнього брифінгу сказав міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

За словами мера, почнуть з’ясовувати чому таке трапилось уже завтра зі 7 години ранку, бо зараз головне – це знайти дитину.

«Це велика біда. Хоч раз був хтось покараний за крадіжку люка? Не карають, бо це вважається дрібний злочин. А якби хоч одного зловили, руку відрубали, то ніколи б такої біди не було. Тут повністю була вкрадена кришка і корона люка. Щодня є такі крадіжки. Ми будемо з’ясовувати всі деталі. Проведемо інвентаризацію кожного люка по Львову», – сказав мер.

Окрім того, він пообіцяв, що буде відкрито кримінальне провадження щодо цього факту і будуть покарані всі, хто причетний до біди.

Нагадаємо, що на вул. Широкій біля будинку № 86 у каналізаційний люк впав хлопчик. Дитині приблизно 2,5 роки. Він гуляв з бабусею та сестричкою (двійнатка – авт.).

До пошуку залучили усі служби міста.

Як інформує прес-служба ЛОДА, обстеження каналізаційного колектора триває. Відповідно до схеми виходу каналізації,  на поверхню виставлені чотири пости: на вул. Винниця, Торф’яна, Липинського та поблизу 7-ої каналізаційної насосної станції очисних споруд ЛМКП «Львівводоканал».

Свідки події розповіли, що за дитиною в колектор стрибнув й батько. Працівники ДСНС чоловіка врятували, однак хлопчика не можуть знайти досі. Стало також відомо, що рятувальники використовують кисневі апарати, оскільки в колекторі можна перебувати тільки в протигазі. Колектор, в який провалився хлопчик, пролягає на глибині 5 метрів. Хлопчика, який впав у каналізаційний колодязь, шукають досі.

Відео: прес-служба ЛМР

Фото: Radio24.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *