ОСТАННІ НОВИНИ

АМКУ оштрафував «Львівгаз» на 100 тис грн.

|

У першому півріччі цього року Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України здійснило планову перевірку ПАТ«Львівгаз» і виявило ряд порушень. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів голова відділення Андрій Басараба.

За його словами, порушення були виявлені при проведенні дослідження ринку послуг з приєднань об’єктів містобудування до інженерних мереж газопостачання.

«Станом на сьогодні на Львівгаз накладено понад 100 тис грн. штрафу за недотримання встановлених термінів щодо підключення споживачів до газопостачання та безпідставні фінансові вимоги. Кошти на сьогодні є сплачені і надійшли до державного бюджету», – зазначив А.Басараба.

Він також зазначив, що відділення отримало нові матеріали і станом на зараз їх опрацьовує. «Ближче до кінця року дослідження цього ринку буде доведено до завершення, відповідно будуть відкриті справи або надані рекомендації щодо усунення порушень», – сказав голова львівського відділення АМКУ.

Окрім того, Андрій Басараб розповів, що Антимонопольний здійснив позапланову перевірку ПАТ «Львівобленерго», де також виявив порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Мова йде про приєднання до електричних мереж і при видачі технічних умов. Відтак, львівське відділення АМКУ розпочало провадження у справах щодо дій «Львівобленерго».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *