Льюїс готовий повернутися на ринг заради бою з Кличком

|

Легендарний супертяж Леннокс Льюїс може відновити кар´єру заради гонорару в 100 мільйонів доларів за бій з одним з братів Кличків

Про це повідомляє Isport.ua, посилаючись на Daily Mail.

На минулих вихідних Леннокс відвідав у Москві бій між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним. Протягом вікенду російські промоутери запропонували британцеві 50 мільйонів доларів за бій з кимсь із братів Кличків. Британець не розгубився і сказав, що його повернення коштує вдвічі дорожче.

«Це моя ціна. Якщо вона виконується, то ми знаходимося у стадії переговорів. Я сказав, що можу повернути форму за шість місяців, мені потрібна попередня підготовка», – заявив Леннокс.

«Коли мені в минулий раз пропонували відновлення кар´єри, то я сказав, що знадобитися 50 мільйонів доларів, щоб витягнути мене з піжами. Зараз ситуація змінилася, я повинен враховувати свій вік, встановити ціну на те, що піду на остаточну пенсію в якості непереможного чемпіона. Це коштуватиме 100 мільйонів доларів», – додав британець.

Нагадаємо, що в 2003 році Льюїс зустрічався з Віталієм Кличком і виграв той бій, оскільки судді зупинили поєдинок через розсічення в українця. Відразу після нього британський чемпіон оголосив про завершення кар’єри.

 Як відомо, Володимир Кличко побив Олександра Повєткіна.  

Коментарі

Фото: ТСН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *