ОСТАННІ НОВИНИ

ТРК «Львів» - генеральний медіа-партнер ХІІІ Міжнародного Економічного Форуму

|

Уже традиційно на Львівщині проходить Міжнародний Економічний Форум, який цього року триватиме з 10 до 12 жовтня під назвою «Глобалізація і Інтеграція: Виклики і Рішення». Усі головні події заходу висвітлюватиме у своїх новинах та включеннях ТРК «Львів», інформує прес-служба телекомпанії .

Економічний Форум вважається найважливішою подією року в економічному житті Західної України, яка збирає членів урядів східноєвропейських держав, політиків і фінансистів, експертів, лідерів міжнародного та вітчизняного бізнесу. З кожним роком заходом зацікавлюється все більше представників іноземних держав, зокрема цього року беруть участь близько 600 учасників з понад двадцяти країни світу – Польщі, Росії, Угорщини, Словаччини, Білорусії, Румунії, Німеччини, Австрії, Італії, Китаю, Азербайджану, Узбекистану, Мексики, В’єтнаму, Іраку, Кіпру та інших.

З моменту свого заснування Львівський Міжнародний Економічний Форум став потужною національною та міжнародною платформою, відкритою для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних з конкурентоздатністю регіонів, їхнім економічним зростанням та стратегічним розвитком. Під час Форуму заплановано підписання рекордної кількості угод та меморандумів. Також вперше працюватиме «Бізнес-алея», яка дозволить інвесторам одразу укладати відповідні угоди щодо реалізації інвестиційно-привабливих проектів. Серед головних тем: «Європейська інтеграція і українсько-європейське партнерство»; «Українська гостинність: культура, бізнес чи традиції?»; «Екотехнології – стратегії майбутнього»; «Індустріальні парки: успішний досвід Європи для України». Глядачі ТРК «Львів» зможуть отримати інформацію про Форум з «Новин» та прямих включень у п’ятницю об 11.30 год. – відкриття Форуму, 15.30 год. – конференція, 17.30 год. – підсумки.

Переглянути онлайн трансляцію та повтор ефіру можна на сайті www.lviv.tv в рубриці «Онлайн трансляція – ТБ».

 

 

           

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *