ОСТАННІ НОВИНИ

Троє дівчат обкрадали «Ашан»

|

На Львівщині, за минулі вихідні, зареєстровано три факти крадіжок речей з приміщення популярного торгівельно-розважального центру скоєних підлітками, повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області. 

Як повідомили у Пустомитівському райвідділі внутрішніх справ ГУМВС України у Львівській області, до правоохоронців 5 жовтня надійшла заява від посадовця магазину, який знаходиться у приміщенні торгівельно-розважального центру  про те, що з магазину невідомою особою  було викрадено джинси, светр та сорочку. Всього на суму 747 гривень.

Вжитими заходами було встановлено, що крадіжку даних речей скоїла 18-річна студентка одного з львівських ліцеїв. Речові докази вилучено.

6 жовтня до Пустомитівського РВ поступили дві заяви про скоєння крадіжки вже з двох інших магазинів вказаного торгівельного центру. В одному з магазинів було  викрадено  джинси та кросівки вартістю 1098 гривень, в іншому – светр, футболка та дві сукні, вартістю 2253 гривень.

Співробітники міліції встановили, що крадіжки були скоєні 14-річною львів’янкою, ученицею однієї із загальноосвітніх шкіл та 18-річною студенткою львівського ліцею. Речові докази вилучено.

 Фото: Davinci

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *