ОСТАННІ НОВИНИ

Рудяк заявив, що готовий судитися з нібито катованим у міліції львів’янином

|

У 29-річного мешканця Львова, громадянина Флекмана, при огляді був вилучений телефон, який за його словами йому не належав і біля телефону знаходились краплі для очей, які додаються до певного наркотичного засобу. Експертиза вже проведена, наркомістка речовина в ній виявлена. Також буде проведено ще ряд експертиз, у тому числі експертиза ДНК, повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Про це сьогодні повідомив під час прес-конференції у Головному управління МВС України у Львівській області очільник міліції Львівщини Олександр  Рудяк, коментуючи матеріали службового розслідування за фактом отримання тілесних ушкоджень 29-річним жителем міста Львова, який 1 жовтня був запрошений до Львівського міського управління міліції за дорученням слідчого по одному з кримінальних проваджень.

„Матеріалами службового розслідування встановлено, що під час допиту громадянина Флекмана в кабінеті слідчого знаходилися двоє цивільних понятих і цивільна особа, яка в той час проводила Інтернет. На даний момент вони всі дали свідчення в прокуратурі. Вилучено светр Дмитра Флекмана, оскільки той стверджував, що під час перебування в міліції його не лише побили, але й справили на нього природню потребу. Нехай це не буде для нього новиною, буде проведено ряд експертиз, у тому числі експертиза ДНК”, – зазначив генерал-лейтенат міліції Олександр Рудяк.

Також Олександр Рудяк наголосив на тому, що у разі  якщо буде встановлено, що заява гр. Флекмана була неправдивою, буде ставитися питання про порушення кримінальної справи з приводу надання неправдивих свідчень.

„Якщо не буде підстав для порушення кримінальної справи – ми з паном Флекманом зустрінемося у суді задля захисту честі та гідності львівської міліції”, – заявив начальник ГУМВС України у Львівській області. 

Олександр Рудяк також повідомив, що службове розслідування вже перебуває на стадії завершення, першочергові  матеріали скеровані до прокуратури. Порушено кримінальне провадження за фактом вилученої у гр. Флекмана наркомісткої речовини.

У ЗМІ 7 – 8 жовтня з’явилася інформація про те, що у Львові 1 жовтня працівники Львівського міського управління міліції побили та чинили тиск на львів’янина на ім’я Дмитро Флекман. В інформації йдеться про те, що працівники міліції не лише чинили на нього тиск та вимагали 10 тис доларів, але й побили його, погрожували і навіть «справили природню потребу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *