ОСТАННІ НОВИНИ

Балинський з Сорокіною формуватимуть Службу інформації «Львівської хвилі»

|

Радіокомпанія «Львівська хвиля» формує нову редакцію Служби інформації. Сьогодні з цією метою оголошено конкурс, який будуть проводити незалежні експерти – Люба Сорокіна та Ігор Балинський. Інформація про це розміщена на офіційному сайті радіо.

«Ви хочете працювати у команді головної радіостанції регіону? Ми шукаємо відповідальних редакторів і справжніх репортерів», – зазначають на «Львівській хвилі». 

Також на радіо запевняють, що майбутнім працівникам гарантується офіційне працевлаштування, повна зайнятість та оплата праці на гонорарній основі. 

 

Вимоги до кандидатів:

– доступно і грамотно писати;

– вміти добувати інформацію;

– любити свою роботу і Львів.

 

Водночас на «Львівській хвилі» не мають наміру «бавитись» із новачками й чекають що до них на роботу в нову Службу інформації прийдуть сформовані професіонали.

«Не пишіть нам, якщо Ви не маєте досвіду роботи в медіа, допускаєте більше 4-ох помилок у трьох реченнях і не маєте жодного уявлення про програми аудіо монтажу. Зацікавило? Тоді надсилайте на нашу адресу [email protected]

– резюме;

– три аудіо- чи відеоматеріали з  власного доробку (у разі потреби надамо можливість запису Вашого матеріалу у продакшн-студії радіо «Львівська хвиля»);

– три актуальні теми, над якими Ви хотіли б попрацювати найближчим часом», – зазначено у повідомленні. 

 

Нагадаємо, 27 вересня стало відомо, що на радіостанції «Львівська хвиля» звільнено відразу всю службу новин. Решта колективу мала намір також піти з радіо, якщо до 1 жовтня керівництво не поверне на робочі місця звільнених працівників. За словами журналістів, у них був конфлікт із керівником суспільно-інформаційних програм Оксаною Колодрубець.

 

 

Довідка:

Ігор Балинський – кандидат наук із соціальних комунікацій; керівник магістерської програми з журналістики; доцент кафедри журналістики Гуманітарного факультету Українського Католицького Університету.

 1996 року закінчив факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. У 1995-1996 рр. – редактор програми «Вибрані часом» Львівського державного радіомовлення; у 2004-2006 рр. – головний редактор Інформаційного агентства «Західна інформаційна корпорація» (www.zik.com.ua), у 2007-2009 рр. – шеф-редактор Інтернет-видання Захід.нет (www.zaxid.net).

З 1996 року займається науково-педагогічною роботою.

 Видання: Leopolis multiplex. – К.: Грані-Т, 2008.

Страсті за Бандерою: статті та есеї / упоряд.: Т. С. Амар, І. Балинський, Я. Грицак. – К.: Грані-Т, 2010.

 Публікації: Особливості природи сучасного телевізійного повідомлення (до проблеми ефективності-ефектності подачі інформації електронними мас-медіа) // Телевізійна і радіожурналістика: Зб. наук.-метод. праць. – Львів: ЛНУ, 2003. – Вип. 5. – С. 29-34.

Зародження політичних Інтернет-комунікацій в Україні (1991-2003 рр.) // Науковий вісник Ужгородського університету. – 2008. – Вип. 19. – С. 93-97.

«Плюси» і «мінуси» політичних Інтернет-комунікацій в УАНЕТі // Ученые записки Таврического национального университета им. В.И. Вернадского. – Симферополь, 2009. – С. 123-128.

  Люба Сорокіна  – телевізійний журналіст, режисер, керівник студії «Талан».

Закінчила факультет журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка.

 У 1997-2005 рр. була власним кореспондентом телеканалу «1+1» у Львові.

Співпрацює з Міжнародною агенцією новин REUTERS; телеканалом НТВ (Росія); автор телевізійних проектів «Наш Львів», «Наші Чернівці», «Моя Політехніка».

 

Фото: Львівська пошта

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *