ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк збирає в Раді автографи для Тимошенко

|

Фракція «Батьківщина» запропонувала всім парламентським фракціям підписати спільне клопотання до Президента Віктора Януковича з проханням помилувати Юлію Тимошенко Як передає кореспондент «Коментарів», про це в ході Погоджувальної ради заявив лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

Щоб допомогти Віктору Федоровичу вирішити питання Тимошенко ми пропонуємо всім народним депутатам підписати клопотання про підтримку прохання місії Кокса – Кваснєвського про помилування Юлії Володимирівни», – заявив Яценюк. За словами політика, сьогодні Янукович вирушає до Польщі де, як сподівається Яценюк, глава держави зробить чітку заяву про те, як будуть виконані вимоги ЄС, зокрема і вимога щодо Тимошенко.

Як повідомляли «Коментарі», в п’ятницю, 4 жовтня, Тимошенко прийняла запрошення екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського та екс-президента Європарламенту Пета Кокса продовжити лікування в Німеччині. Того ж дня Кокс і Кваснєвський передали Президентові Януковичу прохання про помилування Тимошенко. Тимошенко перебуває за ґратами з 5 серпня 2011 року. Її засудили за перевищення службових повноважень під час укладання газових угод з Росією у 2009 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *