ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові міліціонери катували затриманого та вимагали гроші

|

У Львові міліціонери покалічили і справили нужду на молодого чоловіка. Після цього правоохоронці ще й вимагали 10 тисяч доларів, пише Оглядач.

В одному з управлінь міліції жорстоко побили 29-річного чоловіка єврейської національності . Окрім того хлопцю погрожували підкинути йому наркотики , якщо той не привезе 10 тисяч доларів. Про це повідомив сам потерпілий Дмитро Флекман.

За словами молодого чоловіка, 1 жовтня близько 15:00 на вулиці його затримали двоє невідомих чоловіків , представилися міліціонерами. Правоохоронці викрутили йому руки , заштовхали в автомобіль, а на питання , в чому справа і що вони від нього хочуть, завдали Дмитрові двох ударів по голові.

«Привезли мене в міське управління міліції , яке знаходиться за адресою Львів , вул. Степана Бандери, 1 . Завели в якийсь кабінет, відібрали у мене особисті речі (в`язку ключів, краплі для очей, мобільні телефони” Самсунг ” і” iPhone 5 “, золоту банківську карту, квитанцію про зарахування грошових коштів на банківський рахунок і 300 гривень) без понятих та документальної фіксації. Після чого один із співробітників міліції запитав у мене ПІБ і кого зі співробітників міліції чи СБУ я знаю і можу подзвонити, на що я відповів, щоб мені чітко сформулювали , в чому справа і що від мене хочуть » , – цитує постраждалого “Київ еврейский”.

Після цього, розповідає хлопець , його почали бити ногами зі словами “ти що, ще не зрозумів , ми тебе закриємо, суши сухарі … ».

«Потім мене відвели в сусідній кабінет, в кінці коридору, де продовжували бити палицею, ногами і залізним предметом схожим на монтировку. Один із співробітників міліції мені сказав: . «Або ти привозиш 10,000 доларів, або ми їдемо до тебе додому і знаходимо там кокаїн» , на що я відповів , що я ні в чому не винен і грошей їм везти не буду» , – додає Дмитро .

Через деякий час, за словами співрозмовника , від нього зажадали назвати пін- код до банківської карти , щоб зняти доступні майже 40 тис. гривень. А коли міліціонери дізналися , що у затриманого єврейське прізвище, почали ображати його і жорстоко бити.

«Співробітник міліції сказав , що зробить зі мною те, що колись робив Гітлер, розстебнув штани і справив свою нужду на мене. Після чого мені сказали сидіти тільки на підлозі , оскільки». Смердючим євреям заборонено сідати на стільці » , – зазначив Дмитро Флекман.

Через деякий час прийшов ще один співробітник , який представившись начальником розшуку, спочатку завдав хлопцеві кілька ударів, а потім попросив його «допомогти управлінню , розплатившись банківською карткою за комп`ютер і принтер з «Фокстроту» , і йти додому, оскільки «хлопці погарячкували».

Коли ж Дмитро відмовився, його під тиском змусили відмовитися від будь-яких претензій до міліціонерів , «покласти всі свої речі в кишені, викликали слідчого і понятих» .

 

За словами постраждалого, він вийшов з міського управління міліції о 21:10, однак по дорозі додому знепритомнів. «Коли отямився , попросив перехожу викликати мені швидку Того ж вечора я був госпіталізований з нанесенням тілесних ушкоджень середньої тяжкості.  На наступний ранок я написав заяву до прокуратури .. .» , – додав він.

 

Видання додає, що в даний час на Дмитра Флекман чиниться тиск , його примушують відмовитися від своїх показань і забрати заяву з прокуратури .

Також наголошується, що хлопець раніше не судимий , до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувався .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *