ОСТАННІ НОВИНИ

«Укртелеком» остаточно відійшов Ахметову

|

Сьогодні Група СКМ завершила угоду з придбання 92,79% акцій «Укртелекому», пишуть Коментарі.

4 жовтня Група СКМ і група EPIC завершили угоду купівлі-продажу 100% акцій кіпрської компанії UA Тelecominvest Limited, якій належать корпоративні права ТОВ «ЕСУ» (Україна).

У свою чергу, ТОВ «ЕСУ» володіє 92,79% акцій ПАТ «Укртелеком». Таким чином СКМ опосередковано стала власником 92,79% акцій «Укртелекому», повідомляє кореспондент «proIT» з посиланням на прес-службу СКМ.

Як зазначив Ілля Архипов, керуючий директор SCM Advisors (UK) Limited – дочірньої компанії Групи СКМ, група планує надалі розвивати послугу широкосмугового доступу в інтернет «Укртелекому». Також СКМ має намір посилити орієнтацію бізнесу «Укртелекому» на клієнта.

«У телекомунікаціях дуже важливим є ставлення до кінцевого споживача, якість обслуговування і послуг. Інтереси абонентів ми будемо враховувати в першу чергу. Нинішні та майбутні клієнти зможуть користуватися найбільш якісними сучасними продуктами та сервісами», – наголосив Архипов.

Як повідомляється на офіційному сайті Групи, СКМ як новий власник «Укртелекому» продовжить виконувати всі зобов’язання згідно з умовами приватизаційного конкурсу та договору з ФДМУ. Нагадаємо, як раніше писав «proIT», 3 червня System Capital Management домовилася з EPIC про опосередковану купівлю 92,79% «Укртелекому».

Протягом літа «Укртелеком» залишили декілька керівників, а їм на зміну прийшли управлінці з компанії Vega, яка також належить Групі СКМ. 17 вересня Антимонопольний комітет надав компанії SCM Financial Overseas Limited (входить до групи СКМ Ріната Ахметова) дозвіл на опосередковану купівлю «Укртелекому».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *