ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться спільний концерт гуртів Zapaska і Pustki

|

10 жовтня о 19.00 у клубі The Gas Station у рамках міжнародного фестивалю Art Meetings  дадуть спільний концерт гурти Zapaska (Україна) і Pustki (Польща). Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«На цій зустрічі найцікавішим буде зіткнення двох культур, двох мов, та стик різних музичних напрямків», – стверджують музиканти Пустки, які під час Art Meetings виступатимуть двічі. Окрім концерту з українськими колегами, група заграє концерт 12 жовтня в Києві (у столиці України Пустки виступатимуть на сцені разом з польським Парістетріс і естонським Sibyl Vane).

Пустки в захваті від ідеї співпраці з українською групою. Про своїх українських колег кажуть найпозитивніші слова: «Запаска поєднує у своїй творчості елементи музики фольклорної та сучасний підхід до звучання та аранжування. Присутні в них еклектизм та меланхолія дають нам почуття єдності. Не можемо дочекатися спільних проб та ефектів наших зустрічей».

10 жовтня також виступить Art Meetings Orchestra, група польсько-українських музикантів, зібраних спеціально для цього проекту відомим трубачем Пйотром «Дамасом» Дамасєвічем.

Більше про фестиваль тут: http://artmeetings.eu/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *