ОСТАННІ НОВИНИ

Інваліди з вадами слуху отримають від міста грошову допомогу

|

З нагоди відзначення Міжнародного Дня глухих, яке в світі відзначають щорічно в останню неділю вересня, управління соціального захисту Львівської міської ради виплатить одноразову матеріальну допомогу інвалідам І, ІІ, ІІІ груп з вадами слуху – мешканцям Львова, які перебувають на обліку у відділах соціального захисту. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На виплату допомоги в бюджеті міста передбачено кошти в сумі 157,8 тис. грн.

«У зв’язку із відзначенням Міжнародного Дня глухих, який в світі почали відзначати ще в далекому 1951 році, ми вийшли з ініціативою відзначити грошовими виплатами людей, світ котрих наповнений тишею. Відтак, місто передбачило в бюджеті кошти на виплату матеріальної допомоги, яку отримають 789 громадян з вадами слуху І, ІІ та ІІІ групи інвалідності, в розмірі по 200 грн. кожен», – повідомила начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

До слова, цьогоріч в рамках соціально-культурного проекту: «Безперервний реабілітаційний процес для дітей з вадами слуху та робота з сім’ями, які реабілітують таку дитину» 15 дітей з вадами слуху, які перебувають під опікою громадської організації «Дзвін», мали можливість в серпні активно провести літні канікули в літньому оздоровчо-реабілітаційному таборі в с. Вільці Верховинського району Івано-Франківської області. Проект дофінансовано управлінням соціального захисту Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *