ОСТАННІ НОВИНИ

Змагання по фітнесу та бодібілдингу пройшли у Львові на високому рівні

|

Міжнародні змагання з фітнесу та бодібілдингу «Відкритий Кубок України – 2013» («WFF-WBBF Ukraine Cup Open») пройшли у Львові при фінансовій та організаційній підтримці голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ПР.

Для участі у Кубку до Львова з’їхалися бодібілдери не лише з усієї України, але й з-за кордону. Загалом на змагання прибуло близько півтори сотні атлетів з: України, Литви, Естонії, Білорусі, Росії, Словаччини, Чехії, Угорщини, Італії. Відтак, змагання по праву були визнані найпотужнішими із тих, які до цього часу проводились у Львові та Україні.

Побачити таке дійство на власні очі завітав навіть президент Всесвітньої федерації бодібілдингу та фітнесу Едмундас Даубарас (DSc. Edmundas Daubaras). Його візит змусив спортсменів викладатися значно більше, ніж зазвичай. Кожен намагався довести, що саме він найкращий і зараз перебуває у бездоганній формі.

«В Україні зараз дуже складна ситуація з нашим видом спорту. У Львові мені дуже сподобалося, я би навіть хотів, щоб у Львові була столиця бодібілдингу», – наголосив президент Всесвітньої федерації бодібілдингу та фітнесу Едмундас Даубарас, комнтуючи журналістам рівень проведення змагань. Відтак він вручив подяку голові регіоналів Львівщини за підтримку Міжнародних змагань.

За словами голови первинної організації Залізничної районної у м. Львові організації Партії регіонів, члена організаційного комітету змагань Ганни Лащук, проведення цього спортивного свята не лише сприятиме популяризації такого спорту як фітнес та бодібілдинг серед молоді Львівщини, але й позитивно вплине на спортивний імідж України та Львова у світі.

Довідка. Організатор спортивного  заходу – Всесвітня федерація  фітнесу та бодібілдингу (World Fitness Federation, World Body Building Federation) та президент Федерації ВФФ-ВББФ Західної України Василь Беcпаленко за підтримки голови ЛОО Партії регіонів Петра Писарчука.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *