ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» шукають красунь-вболівальниць

|

ФК «Карпати» нагадує про те, що конкурс «МІС «Карпати» – 2013», головним призом якого стане незабутня зустріч з гравцем «зелено-білих», триває. Окрім цього в соціальних мережах, на офіційних сторінках клубу, вже розпочалося голосування. Про це повідомляє  Інформаційний центр ФК «Карпати».

Для того, щоб взяти участь в конкурсі, учасниці необхідно надіслати одну фотографію в карпатівській атрибутиці, вказавши своє ім’я, прізвище, дату народження та короткі відомості про себе.

Фото надсилайте на адресу: [email protected] з поміткою «конкурс «МІС «Карпати».

Голосування триватиме з 1 жовтня і до 1 листопада 2013 року, коли й буде оголошено переможця. Підтримати учасницю можна буде на офіційних сторінках клубу в соцмережах (офіційна сторінка Facebook – www.facebook.com/fckarpaty; офіційна група ВКонтакте – www.vk.com/fckarpaty63). Під час підрахунку, «лайки» з обох соцмереж будуть сумуватися.

На учасниць, які посядуть друге та третє місця, чекатимуть подарунки від клубу, а красуня, якій вдасться набрати найбільшу кількість голосів, зможе повечеряти в компанії карпатівця в одному з львівських ресторанів.

Фото: tribuna.com    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *