ОСТАННІ НОВИНИ

Під Київрадою масова бійка. У хід пішли кийки і газ

|

Під будівлею Київради почалася масова бійка за участю прихильників опозиції, які мітингують, та бійців спецпідрозділу «Беркут». Міліція пустила в хід сльозогінний газ

Як передає кореспондент «Коментарів», активістам вдалося прорвати частину міліцейського оточення. Кількох правоохоронців активісти витягли зі строю, позривали з них каски і відвели в бік проїжджої частини Хрещатика.

Міліція використовувала проти мітингувальників кийки, при цьому одному з прихильників опозиції розбили носа. Пізніше міліція використала сльозогінний газ.

Також «Беркут» зумів відтіснити мітингувальників, які перекривали рух транспорту на Хрещатику, і взяти їх у кільце.

Після цього голова київської організації партії «Батьківщина» Юрій Одарченко заявив, що міліція відібрала у них списки учасників загальних зборів громади киян, які опозиція планує сьогодні провести і закликав присутніх до нового штурму, щоб провести збори в будівлі Київради.

Як повідомляли «Коментарі», на сьогодні запланована сесія Київради, яку опозиція вважає нелегітимною. Партія «Батьківщина» планує провести збори київської громади. Загалом заявки на участь в акціях подали три партії.

Ранок під Київрадою почався з бійки між депутатами та міліцією.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *