ОСТАННІ НОВИНИ

Сильний удар струмом отримав школяр на залізничній колії

|

Учора о 19.30 год черговим по станції Рожиче Волинської області було виявлено неповнолітнього 12-річного хлопчика ураженого електричним струмом. Про це повідомляє підрозділ по зв’язках з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

П’ятеро друзів свій вільний час вирішили провести за розвагами на залізниці. Один з хлопчаків запропонував вилізти на вагони та подивитись на місцевість згори. Усі відмовились, оскільки знали, що це небезпечно. Проте хлопчина вважав, що нічого страшного з ним не трапиться, однак дуже помилявся.

«На залізничній колії на відстої стояли пусті вагони-хопери – зерновози, куди хлопчина вирішив залізти. Вилізши на зерновоз хлопчик отримав ураження струмом контактної мережі. Від удару струмом хлопчака відкинуло в сторону між з’єднання вагонів. У результаті падіння було травмовано ще й ногу», – розповів начальник Волинського лінійного відділу майор міліції Сергій Назарук.

Каретою швидкої допомоги хлопчика було доставлено до Рожиченської центральної районної лікарні. Після госпіталізації потерпілого направлено в опіковий відділ Луцької міської клінічної лікарні. За висновками лікарів у хлопчика 50% опіків шкіри.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей проводить відповідну роботу з профілактики дитячого травматизму на залізниці. Однак діти не зважають на застереження правоохоронців. Наведені належні приклади, які розповідають та показують відео сюжети у школах на профілактичних бесідах діти не беруть до уваги та порушують правила безпеки при знаходженні на об`єктах залізничного транспорту. Правоохоронці намагаються донести до дітей про небезпеку знаходження на залізничних об`єктах при недотриманні правил на об’єктах залізниці та наголошують, щоб батьки також застерігали своїх дітей від необдуманих вчинків.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *