ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович підірвав озеро на Яворівщині?

|

Сьогодні під час перебування Віктора Януковича на Львівщині, в околицях Міжнародного центру миротворчості та безпеки Сухопутних військ стався прикрий інцидент. Під час демонстраційно-тактичних навчань Збройних Сил України, військовий снаряд влучив у Завадівське водосховище, яке знаходиться за кілька десятків кілометрів від Яворівського полігону в селі Грушів. Про це «Львівському порталу» розповіла свідок інциденту пані Люба.

За її словами, під час навчань на Яворівському полігоні вочевидь щось пішло не так і снаряд влучив прямісінько у водосховище. У цей час на березі озера знаходилось шість палаток з відпочивальниками, які не на жарт перелякались. Адже, як зазначила пані Люба, ударна хвиля була такої сили, що мало не позносила палатки. На щастя, ніхто з людей не постраждав, щоправда загинуло багато риби.

Наразі на місці події знаходяться представники рибного господарства та представники правоохоронних органів.

Нагадаємо, що сьогодні у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Сухопутних військ у Львівській області перебував Президент України Віктор Янукович. Він переглянув демонстраційно-тактичні навчання Збройних Сил України із залученням підрозділів Сухопутних військ та Повітряних Сил ЗСУ, на початку яких Віктор Янукович здійснив пуски протитанкових керованих ракет “СТУГНА-П”.   

Фото: i.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *