ОСТАННІ НОВИНИ

Для функціонування тройлерної переправи, на «Знесінні» незаконно зрубали шість дерев

|

Державною екологічною інспекцією у Львівській області проведено позапланову перевірку щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства та додержання режиму територій і об’єктів природно-заповідного фонду в Регіональному ландшафтному парку «Знесіння» щодо законності діяльності ТзОВ «Кайзер Парк». Про це повідомляє ДЕІ у Львівській області.

У результаті перевірки виявлено, що на території парку встановлені дві станції тролейної переправи, для спорудження яких проведено зняття шару ґрунту на площі 48,77м², пошкоджено трав’яний покрив на площі 90м2, незаконно зрізано чотири дерева породи клен, одне дерево породи вишня, одне дерево породи верба та пошкоджено до ступеня не припинення росту одне дерево породи акація. Крім цього, на вході до інформаційно-освітнього центру парку встановлено несанкціонований рекламний щит ТзОВ «Кайзер Парк» про функціонування тролейної переправи «ZIP LINE». Такого ж змісту дві рекламні таблички прикріплені за допомогою шурупів до стовбурів дерев в самому парку.

За незаконну рубку та пошкодження дерев, знищення трав’яного покриву, зняття ґрунтового шару на території Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» ТзОВ «Кайзер Парк» нараховано збитки на суму 13,481 тис. грн.

Матеріали перевірки Держекоінспекцією скеровані в прокуратуру Львівської області для прийняття рішення в порядку статті 214 КПК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *