ОСТАННІ НОВИНИ

Львів рекламує себе у Полтаві

|

З 30 серпня по друге вересня у Полтаві проходять Дні Львова, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

У неділю на головній площі  Полтави  відбулось урочисте відкриття, після чого львівський театр «Воскресіння» презентував усім глядачам вуличну театралізовану виставу. Як повідомили організатори, за три дні події в рамках Днів Львова у Полтаві відвідали загалом понад 10 тис осіб, волонтери роздали 5 тис листівок «Зустрінемось у Львові».

«Дні Львова – це своєрідний жест запрошення до Львова. Основна мета нашого проекту  – промоція Львова в українських  містах. Ми показуємо наше місто, яким воно є насправді: місто настрою, затишку, місто, де бережуть українські традиції, дбають про культурні та духовні цінності. І, безперечно, місто подій та архітектури. Їздимо містами, щоб запросити мешканців приїхати до Львова. Тому чекаємо велику кількість туристів з Вашого міста у Львові», – зазнає Андрій Москаленко, директор департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради.

Нагадаємо, протягом 2011-2013 років Дні Львова пройшли  у Сумах, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Маріуполі,  Харкові, Одесі, Луганську, а ще у Тбілісі, Відні та Копенгагені.

За даними Львівської міської ради, торік Львів відвідали 1 млн. 400 тис. туристів. Понад 60% туристів – це туристи з України. 

Фото: прес-служба Львівської міської ради 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *