ОСТАННІ НОВИНИ

Через ремонти без гарячої води залишаються мешканці 18 будинків

|

Як повідомляють у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у зв’язку з підготовкою до нового опалювального сезону, на об’єктах теплопостачання проводяться планові ремонтні роботи. Через це гаряча вода не подається до 18 будинків, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Через планові ремонтні роботи на джерелах теплопостачання та внутрібудинкових системах опалення гаряча вода не подається до 18 будинків:

Вул. Г. Мазепи, 15, 17, 19, 21, 23 – ремонт ТМ по вул. Хвильового від ТК-16/6 до ТК-16/6А. Роботи буде завершено до 23.08.2013р.;

Вул. Угорська,7,9,21,21а, Карбишева,8, Листопада,11,16, Дунайська,6, Раковського,10 – ремонт теплової мережі по пр. Ч.Калини. Роботи буде завершено до 30.08.2013р.;

Також гаряча вода не подається до будинків по вул. М. Печери,39,39а. Виконавець робіт ЛНУ ім. І.Франка.

По вул. Сахарова,31 та Масарика,6 гаряча вода не подається через ремонтні роботи власників будинку.

36 споживачів не отримують гарячу воду через заборгованість за послуги з теплопостачання.

Гаряча вода подається до 1069 споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго»

«Зараз «Львівтеплоенерго» готує до зимового періоду усі джерела теплопостачання. У кожному районі, який ми обслуговуємо, проводяться планові ремонтні роботи. У зв’язку з ремонтними роботами, іноді, на певний час доводиться призупиняти подачу гарячої води до кількох будинків. Сподіваємося на розуміння наших споживачів, адже від цього залежить підготовка до опалювального сезону», – каже головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

 Фото:  flickr

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *