ОСТАННІ НОВИНИ

За день прикордонники затримали шістьох осіб з підробленими паспортами

|

Учора прикордонники Мостиського загону затримали двох громадян Сирії та двох громадянок Камеруну, які намагалися перетнути українсько-польський кордон за підробленими документами. Про це повідомляє сектор з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Двоє жінок, які їхали рейсовим автобусом «Херсон – Кьольн» через пункт пропуску «Краківець», надали прикордонному наряду паспорти громадян Болгарії. Проте, під час здійснення стандартної перевірки поданих на паспортний контроль документів, виникли сумніви щодо дійсності поданих пасажирами документів. Підозри підтвердилися, адже у ході технічного дослідження закордонних паспортів, охоронці кордону з’ясували, що вони є повністю підроблені. У ході фільтраційних заходів було встановлено, що жінки є громадянками Камеруну.

В іншому випадку, в міжнародному пункті пропуску «Шегині» чоловік та жінка подали на паспортний контроль закордонні паспорта громадян Іспанії. За результатами поглибленої перевірки паспортних документів за допомогою спеціальної техніки, прикордонники виявили ознаки повної підробки документів. Як згодом з’ясувалося, обоє є громадянами Сирії.

Усіх було затримано в адміністративному порядку з метою встановлення особи і з’ясування обставин правопорушення на термін до трьох діб і поміщено в ПТТ Мостиського прикордонного загону.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *