ОСТАННІ НОВИНИ

Онищенко не можна підпускати до охорони історичного середовища на кілометр — Козловський

|

Підприємець Григорій Козловський вважає, що начальника управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілію Онищенко не можна на кілометр підпускати до охорони пам`яток. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції.

“Я би її на кілометр не підпустив до тих речей, якими вона сьогодні займається. Що я маю на увазі? Схема роботи пані Лілії дуже проста. Ви візьміть всі погодження, які вона надала і вгадайте з трьох разів, яка структура у Львові отримала 99% погоджень. Я не назву, якщо ви цього чекаєте. Бачу журналісти посміхається, отже здогадалися” – наголосив Г.Козловський.

На його думку, пані Онищенко лобіює інтереси однієї підприємницької структури, а іншим підприємцям зеленого світла не дає.

“У мене складається враження, що пані Ліля — це буферна зона, яка тримає весь бізнес, щоби ніхто, не дай Бог, нічого не відкрив. Нам простіше насіння продавати і ще щось таке робити, непонятного смислу заклади і більше ніхто у цьому місті бізнесом не має права займатися. Вона нікому іншому погоджень не дає” – висловив свою думку бізнесмен.

Не менш емоційно він порадив всім підприємцям, що мають намір працювати в центральній частині Львова “забути про управління охорони історичного середовища. “Люди, туди не ходіть!  У вас є два варіанти — або нічого не отримати, або бігати до міського голови, поклони бити п`ять років і знову ж таки не отримати результату. Їдьте у Київ, бо в цьому місті вам ніхто не допоможе!Ви як інвестори тут нікому не потрібні і я в тому числі. Моя вам порада” – наголосив Г.Козловський.

Для нього залишається незрозумілим ставлення влади до місцевих підприємців і її плазування перед іноземними інвесторами.

”Я взагалі не розумію, чому коли приходить Джон з Америки, то це інвестор, а як Гріша з Винник — то він бандит?. Наша влада вважає, що ми — бандити” – емоційно наголосив Г.Козловський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *