ОСТАННІ НОВИНИ

17 контрактників-дестантників склали військову присягу

|

Сьогодні у Львові сімнадцять військовослужбовців військової служби за контрактом 80-го окремого аеромобільного полку урочисто склали військову присягу, інформує Регіональний медіа-центр Міноборони.

На сьогоднішній день у цій військовій частині Високомобільних десантних військ проходять військову службу понад 350 молодих військовослужбовців-контрактників.

До складання Військової присяги молоде поповнення проходило підготовку в складі окремого підрозділу на базі одного з аеромобільно-десантних батальйонів полку.

Після урочистого ритуалу  складання Військової присяги до воїнів-десантників з напутніми словами звернувся начальник штабу підполковник Андрій Ковальчук, який побажав контрактникам якнайшвидше вникнути в процес бойового навчання та функціональні обов’язки.

“До нас рідко приходять випадкові хлопці, у переважній більшості ми маємо справу з людьми, які точно знають чого вони очікують від служби в нашій військовій частині. Лише за останній місяць до нас прийшло на цей вид служби 27 молодих людей і процес відбору в на ні на день не припиняється Скажу відверто – спочатку буде важко, але вже за декілька місяців ви «обживетеся», опануєте первинними навичками за посадою, відчуєте смак армійського життя” – сказав А.Ковальчук.

Фото: Регіональний медіа-центр Міноборони

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *