ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали серійного грабіжника

|

За даними міліції, чоловікові вже повідомлено про підозру у скоєнні вказаних злочинів за ознаками статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Затриманий знаходиться під вартою, працівники міліції проводять відповідні слідчі дії.

Як розповів начальник Франківського райвідділу міліції підполковник міліції Віталій Горський, грабіжником виявився 25-річний львів’янин, раніше судимий за аналогічний злочин (частиною 2 статті 186 ККУ), а також за шахрайські дії (часина 1 статті 190 ККУ).

Як розповів Віталій Горський, ці злочини тягнуться ще із травня цього року — того дня на вулиці Лазаренка зловмисник зірвав з шиї перехожої золотий ланцюжок вартістю 1800 гривень.

А решта злочинів припадає на кінець липня. З 21 по 30 липня грабіжник методично нападав на молодих жінок і зривав з них золотів прикраси, переважно ланцюжки. Такі випадки було зафіксовано на вулиці Кульпарківській, в парку “Горіховий гай” та на перехресті Кульпарківської-Антоновича. Слід зауважити, що всі ці злочини скоювалися серед білого дня.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *