ОСТАННІ НОВИНИ

«Молодь за розвиток Львівщини» до кінця боротиметься за Снопківський парк – Хруставчук

|

Громадська організація «Молодь за розвиток Львівщини» продовжуватиме здійснювати моніторинг та контроль за Снопківським парком та усіма парками Львова, допоки їхні межі не будуть внесені до Державного земельного кадастру. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів керівник громадської організації Богдан Хруставчук.

За його словами, на сьогодні не зрозумілим виглядає питання – хто блокує збільшення меж Снопківського парку – депутати чи чиновники міської ради. Адже пройдено профільні комісії Львівської міської ради, але технічна документація чомусь досі не зроблена і не подана на розгляд сесії ЛМР. Хоча, як стверджував мер міста, дану ухвалу мали поставити ще взимку цього року. «Але у міській раді ніхто не поспішає приймати рішення, щоб ці межі нарешті затвердити. Громада вимагала збільшення меж. Це питання тягнеться ще з листопада минулого року», – зазначив Б.Хруставчук.

Окрім того, як повідомив громадський діяч, на сьогодні відносно посадових осіб Львівської міської ради порушено кримінальне провадження за фактом подій, які відбувались ще у березні 2013 року. Мова йде про погрози та поширення конфіденційної інформації стосовно громадян та захисників парку.

Б.Хруставчук додав, що громадська організація «Молодь за розвиток Львівщини» також підтримуватиме позицію громади та прокуратури в захисті парків від забудов. «Завдяки прокуратурі, 25 червня суд виніс рішення на користь громади. Суд зобов’язав депутата Львівської міської ради повернути ділянку, розташовану у Снопківському парку, за яку ми боролися, у власність громади. Подібні питання ми будемо постійно брати на контроль та захист», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *