ОСТАННІ НОВИНИ

Українці збиратимуть підписи за Асоціацію з ЄС

|

Сьогодні в прес-центрі Львівського прес-клубу відбулась прес-конференція, присвячена старту у Львівській області та місті Львові громадянської кампанії «Я – за Україну в Європі», яка покликана згуртувати громадян України довкола євроінтеграції України і продемонструвати українській владі та країнам ЄС прагнення українців бути невід’ємною частиною об’єднаної Європи. Про це повідомляє прес-служба прес-центру Львівського прес-клубу.

28 – 29 листопада 2013 р. у Вільнюсі відбудеться Саміт «Східного партнерства», від якого залежить цивілізаційний вибір України. Підписання на ньому Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом – це історичний шанс для України зробити рішучий крок у бік Європи, європейських цінностей, стандартів життя та добробуту.

Політичні сили, представлені у Верховній Раді, сьогодні фактично блокують євроінтеграцію України. Ми переконані, що питання європейської інтеграції – не тема для міжпартійної боротьби, нині це предмет національного інтересу усіх українців. Закликаємо всіх громадян долучитися до кампанії «Я – за Україну в Європі» та поставити свій підпис за укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Кампанія передбачає збір підписів громадян України за укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у листопаді 2013 року на саміті Східного партнерства у Вільнюсі.

«Ми вважаємо, що від позиції кожного українця сьогодні залежить, чи буде Україна європейською державою з реальною демократією, самоврядуванням, справедливими судами, відповідальною владою, свободою ведення бізнесу і впевненістю у завтрашньому дні; чи навпаки, ще на довгі роки залишиться, фактично, феодальною країною», – переконаний Голова політичної ради партії «Вся Україна» Ярослав Погарський.

Ми закликаємо українців, продемонструвати широку підтримку зближенню України з Європейським Союзом та переконати керівників країн ЄС та України в необхідності підписання Угоди про асоціацію вже в листопаді цього року.

Кампанія «Я – за Україну в Європі» завершиться у листопаді 2013 року акцією у Вільнюсі, на якій українці передадуть керівництву ЄС підписи громадян України на підтримку підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *