ОСТАННІ НОВИНИ

Німці дадуть Львову п’ять мільйонів на енергозбереження

|

Львів отримає ще один грант від уряду Німеччини у розмірі 5 млн євро на впровадження заходів з енергозбереження. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів начальник управління зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль, Львів отримає від Міністерства охорони навколишнього середовища Німеччини грант на впровадження заходів з енергозбереження.  Планується, що кошти місто отримає у листопаді цього року. Їх скерують на утеплення окремих житлових будинків у Сихівському районі.

За словами Сергія Кіраля, здобуттям цього гранту Львів завдячує ЄБРР, який надав кредит «Львівтеплоенерго» на модернізацію системи централізованого теплопостачання.

«ЄБРР став тим магнітом, який «притягнув» ще й цей грант до Львова», – зазначив Сергій Кіраль.

Нагадаємо, ЛМКП «Львівтеплоенерго» отримав кредит від ЄБРР у розмірі 20 млн євро  на на реконструкцію та модернізацію теплових мереж, установку газових міні-ТЕЦ для виробництва тепла та електроенергії, заміну застарілих магістральних трубопроводів та встановлення необхідних систем контролю, і грант від Фонду Е5Р у розмірі 10 млн євро –  на встановлення індивідуальних теплових пунктів у будинках Сихівського масиву. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *