ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за вихідні чотирьох людей госпіталізували після укусів змій

|

Мешканку м. Городенка Івано-Франківської області госпіталізували після укусу змії в гомілку правої ноги. Про це повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА

Жінка 2 серпня збирала ягоди поблизу с. Кам’янка Сколівського району. ЇЇ шпиталізували 2 серпня о 14.00 до реанімаційного відділення Сколівської центральної районної лікарні. Стан потерпілої – середньої важкості.

Наступного дня, 3 серпня, від змії постраждав 10-річний хлопчик. О 16.05 до реанімаційного відділення Сколівської центральної районної лікарні з діагнозом укус змії в кість лівої руки було госпіталізовано дитину, 2003 року народження, жителя м. Львова, який відпочивав у дитячому позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Ватра» у с. Гребенів Сколівського району. Стан потерпілого – середньої важкості.

Також 3 серпня о 19.35 до реанімаційного відділення Жидачівської центральної районної лікарні з діагнозом укус змії в стопу лівої ноги було доставлено жителя с. Которини Жидачівського району. Після надання необхідної медичної допомоги потерпілий від госпіталізації відмовився.

І знову ж таки 4 серпня о 14.50 до реанімаційного відділення Сколівської  центральної районної лікарні з діагнозом: укус змії в ліву стопу ноги було госпіталізовано жителя м. Стрия. Чоловік відпочивав у с. Кам’янка Сколівського району.

Стан потерпілого – середньої важкості.

 

 Фото: flickr

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *