ОСТАННІ НОВИНИ

Ректора-хабарника привезли до суду на «швидкій»

|

Ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника, якого підозрюють у хабарництві, доставили на засідання Печерського районного суду Києва “швидкою”, передає кореспондент УНН.

Адвокати та родичі підозрюваного не розповідають журналістам, чи зробили вчора П.Мельнику операцію, але заявляють, що він знаходиться у важкому стані. Наразі П.Мельник знаходиться в кареті “швидкої”, поки що він з неї не виходив.

Засідання у справі відклали на деякий час – від 10 до 40 хвилин.

Нагадаємо, 27 липня співробітники ГУБОЗ за вимагання неправомірної вигоди затримали ректора Національного університету державної податкової служби (ДПС) Петра Мельника.

Чиновник вимагав та отримав від двох громадян України неправомірну вигоду у розмірі 40 і 80 тисяч гривень за вступ їхніх родичів до навчального закладу, яким керував. Затримання вимагача відбувалося в рамках відкритого кримінальної провадження за ознаками ч.4 ст. 368 КК України.

Зазначимо, що Петро Мельник вважає своє затримання під час отримання хабара провокацією.

30 липня, суд так і не зміг обрати запобіжний захід для затриманого ректора.

31 липня син ректора Національного університету податкової служби України Петра Мельника привіз довідку про те, що батько не може бути присутнім у суді.

Як повідомив вчора адвокат затриманного Руслан Місюна, Петро Мельник 31 липня перебував в реанімації і його готували до операції на серці.

Суддя постановила задовольнити клопотання прокурора про примусовий привід П.Мельника до суду з огляду на те, що були відсутні дані про те, що причини його неявки на судові засідання є дійсно поважними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *