ОСТАННІ НОВИНИ

Частина Борислава може залишитись без води

|

Влада міста Борислава закликає місцевих мешканців сплатити борги за спожиту воду, інакше «Львівобленерго» відімкне насосну станцію Рибник від електропостачання. Про це повідомляє прес-служба Бориславської міської ради.

Сьогодні, 30 липня, відбулась нарада з керівниками комунальних служб міста Борислава. Начальник КП «Бориславводоканал» Орест Винар доповів про ситуацію з водопостачанням на території міста. Відсутність чи нерегулярність подачі води в місті начальник водоканалу пояснює посухою.

Секретар міської ради Ігор Мельник зобов’язав начальника водоканалу вчасно інформувати населення Борислава через місцеві засоби масової інформації про відключення водопостачання та про причини такого відключення. Також в таких ситуаціях потрібно організувати регулярний підвіз води автоцистернами у відповідний неробочий час.

Заборгованість населення перед КП «Бориславводоканал» за спожиту воду становить 2 млн. грн. Перший заступник міського голови Борислава Роман Дурбак звернувся до мешканців з проханням в найшвидший термін оплатити за використану воду. В разі відсутності коштів в водоканалу і неможливості оплатити за електропостачання вже у середу «Львівобленерго» погрожує відімкнути насосну станцію Рибник від електропостачання, внаслідок чого третина мешканців міста залишиться без води.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *