ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області на житло за молодіжним іпотечним кредитуванням чекають 50 мешканців

|

50 мешканців області чекають на отримання житла на вул. Калнишевського у Львові за програмою молодіжного іпотечного кредитування. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Сьогодні, 30 липня, перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич провів нараду з питань виконання житлових програм у Львівській області.

Під час наради Богдан Матолич нагадав присутнім про зобов’язання, які надала Львівська область Уряду  України, чітко увійти в графік з  реалізації житлової програми.

«Ми відштовхуємося від того, що на рік передбачено пільгові кредити на 290 квартир, з яких 30 – для чорнобильців та учасників війни. Кошти на цю категорію населення вже виділені, і вже приступила до роботи комісія по розподілу житла. Решта пільгових кредитів – це пільговий житловий фонд, доступне житло, іпотечне житло та житло для сиріт», – зазначив Б. Матолич.

Він також поінформував, що  станом на сьогодні 50 мешканців області готові отримати житло за програмою молодіжного іпотечного кредитування на вулиці Калнишевського, 3. Тому для реалізації цієї програми  є потреба у пришвидшенні будівництва  цього житла, виконавцем якого  є ДТГП «Львівській залізниця».

Також перший заступник голови Львівської ОДА наголосив на більш активній  популяризації  мешканцям області умов  даної програми через соціальну рекламу.

Нагадаємо, у 2013 році на Львівщині   видано 35 кредитів на суму 8080,656 тис. грн.

У  програмі «Доступне житло» беруть  участь 20 об’єктів загальною кількістю 747 квартир, вільних від зобов’язань.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *