ОСТАННІ НОВИНИ

Підсудного ректора податкової академії із залу суду забрала «швидка»

|

Суд у справі ректора Державної податкової академії Петра Мельника перенесено на сьогодні, 30 липня.

Про це повідомив адвокат Мельника Олексій Назаренко, передають «Вести».

«Планувалося, що засідання почнеться о 18:10, але Петру Володимировичу стало погано, приїхала «швидка» і порекомендувала забрати його до лікарні. Тому суд почався раніше», – зазначив адвокат.

«Суддя наполягала на продовженні процесу, але ми з колегою переконали її, що Мельнику потрібна госпіталізація. Те, що його стан погіршився, і можливий летальний результат, підтвердив лікар», – додав Назаренко.

З будівлі Печерського суду Мельника забрали  на машині швидкої допомоги.

До цього під час судового засідання Мельник скаржився на погане самопочуття, на те, що його привезли без дозволу лікаря, і на те, що він не встиг поговорити з адвокатами.

Нагадаємо, 27 липня близько 12:00 в своєму робочому кабінеті при отриманні хабара був затриманий ректор Ірпінського Національного університету Державної податкової служби Петро Мельник. За даними ГУБОЗ МВС, він вимагав від родичів двох абітурієнтів хабар  у розмірі 40 тис. грн і 80 тис. грн, пообіцявши забезпечити їхній вступ. Відразу ж після затримання в кабінеті ректора було проведено обшук.

Вчора ввечері у низці ЗМІ з´явилися повідомлення про те, що Петро Мельник через проблеми з серцем був переведений з ізолятора тимчасового утримання в Київську лікарню швидкої допомоги. Сьогодні суд мав визначити стосовно Мельника запобіжний захід.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *