ОСТАННІ НОВИНИ

Повертати квитки на потяги можна буде через інтернет

|

«Укрзалізниця» впровадила на своєму сайті сервіс повернення проїзних документів, придбаних через інтернет

Як повідомила «Укрзалізниця», оnline-повернення електронних квитків можна здійснити на сайті booking.uz.gov.ua через кабінет користувача, пише «Інтерфакс-Україна».

Можливість повернення ЕПД і бланка замовлення на сайті booking.uz.gov.ua припиняється за одну годину до відправлення потяга з початкової станції.

Повернення бланка замовлення можливе тільки за умови, що проїзні документи не були роздруковані в залізничній квитковій касі.

Повернення електронного проїзного документа (ЕПД) і бланка замовлення на сайті booking.uz.gov.ua можливо незалежно від місця їхнього оформлення.

При поверненні бланка замовлення будуть повернуті всі документи за цим замовленням.

При поверненні ЕПД документ на повернення є розрахунковим документом. При поверненні бланка замовлення документ на повернення не є розрахунковим документом.

«Повернення коштів на карту клієнта здійснюється в максимально стислі терміни, адже відмова від необхідності повернення через касу, заповнення актів повернення значно прискорює процедуру», – повідомляє «Укрзалізниця».

При цьому слід зауважити, що повернення коштів на карту клієнта здійснюється тією системою, за якою був придбаний електронний посадковий документ або бланк замовлення.

 Коментарі

Джерело фото: Shutterstock

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *