ОСТАННІ НОВИНИ

На дорогах Львівщини 51 аварійно-небезпечна ділянка

|

На вулично-шляховій мережі Львівської області  зафіксовано  30 місць концентрації ДТП, з яких 5 на автомобільних дорогах загального користування державного значення та 25 на вулицях Львова. Незважаючи на те, що протягом поточного року знято з обліку 5 місць, за результатами аналізу аварійності на облік поставлено 4 нових місця концентрації ДТП.

Окрім цього, за результатами проведеного УДАІ обстеження, виявлено 51 аварійно-небезпечну ділянку із підвищеним рівнем аварійності.

Про це йшлося на нараді щодо заходів, спрямованих на забезпечення безпеки дорожнього руху в місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод, проведеній учора, 24 липня, у Львівській облдержадміністрації.

Підсумовуючи нараду,  заступник голови ЛОДА Сергій Василенко доручив невідкладно забезпечити проведення робіт з відновлення дорожної розмітки, встановлення дорожніх знаків та інших заходів, які не потребують великих фінансових затрат.

Також він наголосив на необхідності  розглянути можливість встановлення зовнішнього електричного освітлення, а також встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *