ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський авто-фан-клуб «ЗАЗ-Козак» відсвяткував 30-річчя

|

У субботу, 20 липня, центр Львова окупували ретро-автомобілі. Це львівський авто-фан-клуб «ЗАЗ-Козак» святкував своє 30-річчя, повідомила прес-служба ЛМР.

На щорічний мега-зліт до Львова, присвячений святкуванню 30-річчя львівського авто-фан-клубу «ЗАЗ-Козак», приїхали власники автомобілів «Запорожець» з різних куточків України, Росії та Німеччини. На площі Ринок відбулось нагородження автомобілістів, які прибули до Львова з найвіддаленіших міст.

«В нас в клубі є така традиція, коли до нас приїжджають на зліт і в гості, ми завжди даруємо маленькі наші сувеніри для людей, які подолали найдовшу відстань – з півночі, півдня, заходу і сходу. У нас цього року по списках, а ми дивимось, щоб це був автомобіль «Запорожець» з рідним мотором, є такі домінанти: з півночі – місто Санкт-Петербург, з заходу – з міста Ханенбах (Німеччина), з півдня – м Севастополь, зі сходу – м. Харків», – розповів Євген Кравс, голова Комітету історичних автомобілів.

У програмі святкувань – виставка-презентація різних моделей ретро-«Запорожців», фотовиставка «Нашого цвіту по всьому світу», презентація відеофільму про автомобільні фан-клуби «Запорожців» у Європі.

Фото Євгена Кравса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *