ОСТАННІ НОВИНИ

Нападнику на львівського мера загрожує до п`яти років ув’язнення

|

Статтю, за якою обвинувачується нападник на мера Львова Андрія Садового, перекваліфіковано. Тепер йому загрожує до п`яти років ув’язнення.

Як повідомляє прес-служба УМВС Львівської області, спочатку факти щодо нападу на мера Львова було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ст. 296 ч. 1 КК України (Хуліганство).

Санкція за цією статтею передбачає штраф від п`ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п`яти років.

Згодом здійснено перекваліфікацію на ст. 350 ч. 2 КК України (Умисне нанесення побоїв або заподіяння легкого чи середньої тяжкості тілесного ушкодження службовій особі або громадянинові, який виконує громадський обов`язок, у зв`язку з їхньою службовою чи громадською діяльністю, а також вчинення таких дій щодо їх близьких).

Такі дії караються обмеженням волі на строк від трьох до п`яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Як повідомляв «Львівський портал», учора, 20 липня, близько 18.00 год на площі Ринок невідомий чоловік підійшов до міського голови Львова  Андрія Садового, та завдав йому удар в обличчя. Мер поспішив до Ратуші, де написав заяву в міліцію.

Близько 22:30 год, коли А. Садовий виходив з Ратуші, той самий молодик повторив напад, вдаривши мера ногою в зад, але зразу ж був затриманий правоохоронцями в штатському.

За фактом нападу на львівського міського голову Андрія Садового відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Про це повідомляє УЗГ МВС України.

Нападником виявився 32-річний львів’янин, без постійного місця роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *