ОСТАННІ НОВИНИ

«Нова пошта» відкрила у Львові сучасний надпотужний термінал

|

Сьогодні, 19 липня, у Львові відбулося відкриття нового розподільного терміналу компанії «Нова Пошта». Генеральний директор компанії В’ячеслав Климов переконаний, що новий термінал дозволить скоротити термін доставки відправлень у віддалені населені пункти західного регіону України, відкрити нові прямі маршрути зі Львова до Полтави, Харкова, Сімферополя та Дніпропетровська, функціонуватиме для обробки вантажів клієнтів компанії зі Львова, а також із інших міст області.

Новий комплекс є першим в ланцюжку 10 запланованих ультрасучасних логістичних терміналів, що будує «Нова пошта». І це не випадково. За словами В.Климова, компанія розцінює наше місто як своєрідні українські ворота в Європу, а у випадку очікуваного підписання угоди з Євросоюзом, ця його роль зросте в рази.

Новий термінал обладнаний 35-ма постановочними місцями для великотоннажних автомобілів та 24-ма – для малотоннажних, двома високотехнологічними сортувальними лініями: для вантажів посилкового формату та для дрібних вантажів. Загальна площа складських приміщень – понад 3100 м². Ще 1000 м² виділено під офісні та підсобні приміщення. До слова, компанія подбала про зручність не лише для клієнтів, а й для персоналу (а це близько сотні людей). До їх послуг – зручні роздягальні та санітарні вузли.

Наразі львівська філія «Нової пошти»обробляє близько 7 тисяч відправлень в день. Потужності нового терміналу дозволяють збільшити цю кількість вдвічі.

Своє задоволення відкриттям у Львові сучасного логістичного центру висловила і влада Львівщини. Присутній на відкритті директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлв та промисловості ЛОДА Денис Шмигаль обмінявся компліментами з В’ячеславом Климовив. Обоє зійшлися на тому, що влада повинна не стільки допомагати, а хоча б не заважати бізнесу.

«Бізнес каже: вим нам тільки не заважайте, а ми все зробимо самі. І як бачимо – результат просто чудовий» – констатував Д.Шмигаль.

Довідка

Компанія «Нова Пошта» розпочала свою діяльність у 2001 році.

Сьогодні «Нова Пошта» має  найбільшу серед приватних перевізників мережу відділень, що складає понад 1180 відділень у більш ніж 661-мунаселеному пункті України.

У Львові працює 14 відділень, в області – близько 30.

Основа сервісу компанії «Нова Пошта» -швидка, зручна та надійна доставка документів, посилок і вантажів в будь-яку точку України.

Нині послугами компанії користується кожен третій українець, отримуючи товари з Інтернету або відправляючи посилки рідним і близьким.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *