ОСТАННІ НОВИНИ

Селяни з Жовківщини подарували Садовому мертву водичку (відео)

|

Мешканці сіл біля Грибовицього сміттєзвалища принесли у приймальню міського голови Львова Андрія Садового «мертву воду» з джерела, що знаходиться поблизу Грибовицького сміттєзвалища.


Як писав «Львівський портал», сьогодні на засідання сесії Львівської міської ради прибули представники Жовківської районної ради та сільських рад, які межують з Грибовицьким сміттєзвалищем. Депутати Жовківщини вимагають від колег зі Львова взятися за вирішення проблеми Грибовицького сміттєзвалища.

Вони принесли із собою пляшку води темно-коричневого кольору з джерела, що витікає поблизу сміттєзвалища. Цю воду депутати й залишили міському голові Львова Андрію Садовому для нагадування про проблему. На пляшці з-під води наклеєна наліпка із написом: «Грибовицька мінеральна вода імені Садового».

У кімнаті, що межує із сесійним залом, відбувся невеличкий пікет, організований депутатами районної і сільських рад. Вони тримали у руках плакати із написами: «Садовий попий водички зі свинцем, нікелем, марганцем та хромом», «Садовий не отруюй наших дітей», «Функціонування сміттєзвалища незаконне з 2004 року».

Джерело відео: «Варіанти.Львів» 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *