ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські гімнастки привезли перемогу з революційного Стамбула

|

У Стамбулі завершився П’ятий міжнародний турнір із художньої гімнастики «Istanbul Rhythmic Cup 2013». Змагатись за почесні нагороди до міста святого Константина поїхало  семеро гімнасток із міста легендарного Лева – спортивного клубу «Ніка» (тренери Ірина Руда і Людмила Яковенко) і Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (тренери Олена Дуднікова та Людмила Демченко).

Загалом у змаганнях взяли участь близько  140 гімнасток із 10 країн світу: Азербайджану, Болгарії, Великобританії, Грузії, Кіпру, Киргизстану,  Російської Федерації, України, Франції та Туреччини. Багато країн зрезигнували в останні дні від участі у змаганнях, побоюючись революційних заворушень у Стамбулі. Але ті, гімнастки, котрі наважились приїхати, задали гарячий змагальний тон турніру.  Очевидно приїхали найсміливіші і найзавзятіші. Зокрема, варто відзначити грузинських гімнасток: у кожній категорії вони складали гідну конкуренцію і серйозно загострювали боротьбу за основний трофей. З традиційно сильними росіянками традиційно гідно боролись гімнастки з України та Азербайджану. Сильну команду гімнасток виставили і господарі змагань.

В результаті змагань усі львів’янки  посіли призові місця:

Софія Гутник (2004 р) – ІІ місце (вправа з обручем);

Христина Погранична (2003 р) – І місце (без предмета) і І місце (скакалка);

Анастасія Кузнєцова (2003 р) – І місце (булави);

Маріола Боднарчук (2002 р) – ІІ місце (обруч);

Анастасія Приходько (2001 р) – І місце (скакалка);

Юля Бекерська (2000 р) – ІІІ місце (багатоборство FIG);

Вероніка Возна (1998 р) – ІІ місце (багатоборство FIG).

До слова, змагання були організовані на високому рівні, а бонусом для дітей та тренерів у неділю став бенкет на кораблі та екскурсія вечірнім Босфором.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *