ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні оподатковуватимуть ще й збір грибів та ягід

|

Хмельницька облрада встановила ставки збору за спеціальне використання лісових ресурсів місцевого значення – тобто за збір у лісах грибів, ягід, горіхів тощо

Як повідомили «Коментарям» у партії «Батьківщина», про це повідомив народний депутат Микола Томенко.

За його словами, таке рішення було прийнято відповідно до подання голови Хмельницької ОДА з «метою раціонального використання лісових ресурсів і збільшення надходжень до місцевих бюджетів».

Томенко також повідомив, що він звернувся до Генпрокуратури з проханням оскаржити це рішення як незаконне, оскільки фактично йдеться про те, що керівництво Хмельницької області вирішило запровадити додаткові місцеві збори та податки для громадян. Але, як відомо, вичерпний перелік місцевих і загальнодержавних податків та зборів визначається Податковим кодексом, затверджується Верховною Радою.

«Такі дії пояснює і той факт, що голова Хмельницької ОДА відомий своїм переконанням, що нинішня «влада – від Бога». А тому стає зрозумілим, що за такого переконання, той, хто представляє Януковича (тобто «Бога»), на території України, може все», – зазначив Томенко.

Джерело фото: zubrytsky

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *