ОСТАННІ НОВИНИ

Двох львів’янок по інтернету розвели на гроші

|

Все ширшого розповсюдження серед українців набуває Інтернет-шопінг. Громадяни вважають, що так вони економлять і час, і гроші. Проте все частіше знаходяться ті, які бажають заробити на довірливих користувачах всесвітньої мережі. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Так вчора, 10 червня, до Франківського райвідділу міліції Львова надійшло дві заяви від мешканок міста, які стали жертвами подібних махінацій.

Зокрема, 43-річна львів’янка звернулась до правоохоронців із проханням зобов’язати працівників одного з Інтернет-магазинів виконати свої зобов’язання по видачі (поверненні) грошових коштів, які заявниця відправила на рахунок ще у вересні 2012 року за телевізор, що був виставлений на сайті.

У ході перевірки було встановлено, що жінка вирішила придбати телевізор та переслала кошти в сумі 4350 гривень на банківський рахунок, відкритий на прізвище мешканки Донецької області. Однак телевізора не отримала досі.

Із подібною заявою звернулась до правоохоронців Франківського РВ 34-річна львів’янка з заявою про те, що мешканка Донецької області незаконно заволоділа її грошима в сумі 545 гривень. Жінка розповіла, що ще наприкінці квітня замовила дитячий одяг по Інтернету, перерахувала гроші, проте товару не отримала.

Міліція вкотре застерігає мешканців міста та області бути обачними, замовляючи товари через Інтернет, і здійснювати оплату після отримання товару.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *