ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці заборонили копати могили лопатами

|

Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України завершило перевірку КП «Парк Курортний» (м. Трускавець). У процесі перевірки встановлено, що згадане комунальне підприємство обмежило споживачів ритуальних послуг у можливості копання могили ручним способом необхідної довжини. Натомість КП «Парк Курортний» встановило тариф лише на копання могили екскаватором довжиною 2 м.

«Споживачі, які мають на меті замовити послугу копання могили ручним способом довжиною 2,4 м, 1,6 м, та 1,1 м, не мають альтернативи для її отримання, а отже змушені замовляти послугу копання могили екскаватором довжиною 2,0 м та сплачувати за встановленим на цю послугу тарифом», – інформує прес-служба Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Відтак працівники антимонопольного комітету наклали штрафні санкції на КП «Парк Курортний» та зобов’язали усунути порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Також Львівським обласним територіальним відділенням АМК України проводиться перевірка діяльності МКП «Житловик» (м. Мостиська) та МКП «Житлово-комунальне управління» (м. Миколаїв). 

Джерело фото: nikopol.net.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *