ОСТАННІ НОВИНИ

Хто допомагає українцям шукати роботу

|

Для з’ясування рейтингу основних рекрутерів України Міжнародний кадровий портал HeadHunter провів спеціальне опитування.

У квітні –травні 2013 року користувачів порталу hh.ua, активних пошукачів, попросили відмітити 5 кращих, на їх думку, рекрутингових агентств України із запропонованого списку: Addeco Ukraine, Анкор в Україні, Brain Source International, Clarus Eastern Europe, DOPOMOGA Ukraine, Exon Recruiters, Golden Staff, Hudson Ukraine, HR CONSULTING, Human Capital Ukraine, Personnel, Staff Service, Smart Solutions, Staff Standart и World Staff.

Лідером симпатій стало агентство «Анкор в Україні». Дещо більше половини пошуковців (56%) внесли його до п’ятірки найкращих рекрутерів — це найвищий показник рейтингу. З невеликим відставанням іде компанія Brain Source International — її вибрали 48% пошукачів, які взяли участь у голосуванні.

Третіми за кількістю голосів стали Hudson Ukraine, здобувши підтримку 45% респондентів. Загалом, топ-5 рекрутингових агентств України, на думку самих пошукачів, виглядає таким чином:

Анкор в Україні

Brain Source International

Hudson Ukraine

WORLD STAFF

Personnel

Варто відзначити, що жодне з агентств не набрало більше, ніж 56% голосів, а різниця в кількості виборів серед трійки лідерів списку не надто велика. Це свідчить про те, що в сфері рекрутингу в Україні немає абсолютного лідера. Можливо, пошуковці ще не сформували для себе чіткого уявлення про якість послуг, що надаються, і репутацію компаній з підбору персоналу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *