ОСТАННІ НОВИНИ

Стало відомо, якими вулицями Львова їздитиме новий низькопідлоговий трамвай

|

Новий унікальний сучасний низькопідлоговий трамвай, який так чекає Львів та й зрештою уся Україна, сполучатиме вокзал з центром Львова. На його презентацію завітає до Львова сам Микола Азаров
Про це «Погляду» розповів Іван Гринда, голова постійної депутатської комісії з питань інженерного господарства, транспорту та інфраструктури.
«Поки що Львівелектротранс» попередньо погодив маршрут Залізничний вокзал-площа Соборна, через вулиці Вітовського-Івана Франка», – розповів Іван Гринда.
За його словами, ПАТ “Концерн-Електрон” презентуватиме трамвай уже наступного тижня і чекають на презентацію прем’єр-міністра України Миколу Азарова.
«Я зустрічався з директором підприємства, був на підприємстві. Вже все готове. Вони готують 10-15 червня презентацію на рівні прем’єр-міністра. Я бачив цей трамвай він на 90 % готовий. Я думаю, всі будуть дуже приємно здивовані, що львів’яни матимуть такий трамвай», – каже депутат.
Нагадаємо, перший низькопідлоговий трамвай виготовляє українсько-німецьке спільне підприємство «Електронтранс», що входить до ПАТ «Концерн- Електрон». Його презентацію обіцяли в кінці травня-на початку червня.
Вартість робіт – майже 12 млн грн – оплатять із міського бюджету розвитку.

Напередодні заявлялося, що трамвай мав бути готовий ще до початку 2013 року. 

Фото: metaltechcomua.blogspot.com 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *